Хто «за», а хто «проти» політичних заяв?

Сьогодні під час виступу на сесії Івано-Франківської міської ради народний депутат України від Партії Регіонів Василь Чуднов заявив, що потрібно займатися розбудовою Прикарпаття, а не написанням політичних заяв.

«Я користуючись нагодою звертаюся до вас дорогі мої колеги. Друзі, я хочу, щоб нашою метою було не просто штампування якихось політичних заяв, які більшість мешканців нашого краю не слухають і не читають, а я би хотів, що нашою метою стала розбудова нашого краю», - вважає Василь Чуднов.

Проте, депутат міської ради від фракції ВО «Батьківщина» Василь Бойчук переконаний, що народні обранці не повинні залишатися осторонь проблем в країні, про які сьогодні говорить весь світ.

 «Ми вважаємо, що переслідування іде виключно опозиції та носить вибіркових характер, ми вважаємо, що такі дії загрожують перспективі України, і ви бачили, що лунали заклики не робити такі заяви, а займатися господаркою. Ми розуміємо, що требі і господарко займатися, але у ситуації, коли весь світ заявляє та приймає відповідні рішення, ми не маємо права, як вищий представницький орган міста Івано-Франківськ, мовчати», - пояснив Василь Бойчук.

Леся, 20.10.2011 18:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини