«Донбас порожняк не гонить», а вийшло, що гонить – Левицький

Віктор Янукович не має наміру звільняти Юлія Тимошенко. Такі висновки можна зробити згідно заяви Президента, яку оприлюднило закордонне видання "Wall Street Journal".

 

«Підвищуючи голос, Янукович закликав Захід поважати його країну, сказавши, що, складається враження, що "вони не хочуть слухати" його заяви, що він не втручається в роботу судів та правоохоронних органів. У понеділок Янукович припустив, що було би неправильно звільнити Тимошенко у зв’язку з новими кримінальними звинуваченнями, висунутими проти неї минулого тижня. Ви чули від мене про якісь зобов'язання?», - пише "Wall Street Journal".

 

У депутата Івано-Франківської обласної ради від фракції «Батьківщина» Олександра Левицького така заява не викликають здивування, адже він переконаний, що Віктор Янукович не є господарем свого слова.

 «Колись Янукович говорив: «Донбас порожняк не гонить», а вийшло, що гонить. Я знаю пояснення цьому – він зрозумів, що для нього другом може тепер бути якийсь диктатор з Папуа Гвінеї. Він зрозумів, що Європа його не прийме, вона його не чекає і агресивно починає реагувати на таку зневагу. Януковичу не залишається вибору, як демонструвати самому собі, бо інші його вже не сприймають, якусь свою силу, волю, незламний характер. Але ми всі розуміємо, що характер у нього дуже слабенький», - сказав Олександр Левицький.

Леся, 19.10.2011 11:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини