Урки перетворили державу в уркаїну – Романюк

Янукович краще прийме санкції Європи проти України, ніж випустить на волю екс-прем’єра Юлію Тимошенко, вважає голова фракції «Батьківщина» в обласній раді  Юрій Романюк.

«Масштаб страху Януковича перед Тимошенко перевищує страх перед можливими санкціями світу проти держави Україна, проти втрати репутації та позитивного іміджу країни, на штучне створення якого режим витратив понад 28 млн. доларів США бюджетних коштів, протягом 2011 року. А Янукович свідомо втратив цей не здобутий імідж та відверто обганився на увесь світ, за одну добу», - зазначив Юрій Романюк.

На його думку, ціна, яку Україна заплатить за дії Віктора Януковича є надзвичайно великою. Перш за все, наша країна втратить можливість об’єднатися з європейською спільнотою.

«Як режим збирається вибиратися з цього смердючого лайна, справа їх  пахана, та всього їх паханату! Урки перетворили державу в уркаїну! Ганебно, що двадцяту річницю проголошення Акту про Державну незалежність України, ми зустрічаємо в суцільному світовому презирстві нашої країни, всім прогресивним людством, а ціна питання такого блуду є свідома, спланована відмова від європейської перспективи України, втрата асоціації з Європейським Союзом, приєднання до Зони вільної торгівлі!», - вважає Юрій Романюк.

Леся, 19.10.2011 16:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини