Міська рада підтримала обласних депутатів

Депутати Івано-Франківської міської ради від фракції «Батьківщина» вирішили підтримати своїх колег з обласної ради та ініціювали заяву до Президента України, голови Верховної Ради України, генеральної прокуратури України, депутатських фракцій у Верховній Раді щодо ситуації в Україні.

«Ми, депутати Івано-Франківської міської ради, заявляємо, що після президентських виборів 2010 року в Україні розпочалося тотальне згортання демократичних процесів, демонстративне порушення прав і свобод людини. Відбувається стрімка криміналізація країни, проводиться політика, яка суперечить європейській правовій традиції і культурі, ставиться під загрозу європейська інтеграція і сама історична перспектива України», - йдеться у заяві.

Депутати відповідно до її змісту впевнені, що все так погано не буде і прийде час, коли всім, хто сьогодні чинить авторитарну політику, доведеться відповісти за свої дії.

«Прийшов час об’єднуватися не лише політикам, а всьому суспільству, всім патріотам – і разом звільнити країну від політичного та кримінального терору. Рано чи пізно відповідальність понесуть замовники, організатори і виконавці фальшованих справ проти опозиції. Сьогодні ми ще більше, аніж вчора, упевнені в перемозі над диктатурою, поверненні України на шлях демократичного європейського розвитку», - написано в заяві.

Іван-Франківська міська рада підтримала таку заяву і депутати проголосували за її прийняття.

Леся, 20.10.2011 15:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини