Сьогодні підприємцям виламують руки – Левицький

Глава Ради підприємців при Кабінеті міністрів Леонід Козаченко під час засідання Економічної ради громадських об'єднань, асоціацій промисловців, підприємців і роботодавців заявив, що понад 30 % малого бізнесу пішло в тінь через новий Податковий кодекс.

Також Анатолій Кінах повідомив, що в другому кварталі 2011 року кількість фізичних осіб-підприємців скоротилося більш ніж у 2,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року - з 83 тисяч до 31 тисяч.

Та це і не дивно, вважає депутат Івано-Франківської обласної ради від франції «Батьківщина» Олександр Левицький, адже влада робить все можливе, щоб задавити малий бізнес.

«Вчора Верховна Рада, хоч і прийняла зміни до Податкового кодексу, знизили ставку єдиного податку, проте підприємці здійснюють ще ряд відрахувань. Як від цього зміняться податкові платежі побачимо на практиці, але не можна один раз вдарити, а потім пробувати загладити. Коли сьогодні підприємців виламують руки, то безперечно, що дуже важко працювати», - сказав Олександр Левицький.

Леся, 21.10.2011 16:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини