Куди сьогодні поспішали депутати обласної ради?

З неймовірною швидкістю та оперативність депутати приймали рішення на другому пленарному засіданні сесії Івано-Франківської обласної ради.

 Зважаючи на те, що народні обранці мали час, щоб ознайомитися з усіма матеріалами, вони чемно погоджувалися з головою обласної ради Олександром Сичем не слухати доповідачів.

Одноголосно в сесійні залі лунала відповідь «ні» на запитання голови щодо участі в обговоренні та внесенні пропозицій і змін до проекту рішення.

Куди так поспішали депутати – невідомо. Можливо вони прагнули відсвяткувати День працівника освіти, на урочистості з нагоди якого Олександр Сич запросив усіх до драматичного театру.

Лідер фракції ВО «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк пояснив, що найгостріші питання обговорювалися на першому пленарному засіданні, а сьогодні все і так було зрозуміло.

«Ці питання вже понад декілька місяців плідно вивчала обласна рада та профільні комісії і не висловили жодних заперечень щодо їх прийняття. Більшість питань стосувалися продовження дозволів і тут немає проблем та скарг», - пояснив Юрій Романюк.

Леся, 30.09.2011 20:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини