Місто заборгувало КП «ДРЕУ» понад 900 тисяч гривень

На нараді у міського голови Віталій Бурко, заступник начальника КП «ДРЕУ», заявив про недостатнє фінансування та значну заборгованість міста перед підприємством за виконані роботи.

«Хочу повідомити, що стан фінансування КП «ДРЕУ» є незадовільним. На сьогоднішнє число заборгованість нашому підприємству за асфальтобетон становить 1 млн. 15 тис. грн, в той же час, за виконані роботи, міський бюджет нам боргує, лише по поточному ремонту та експлуатації, 944 тис. грн», - розповів Віталій Бурко.  

Крім того, для належної роботи у осінньо-зимовий період КП «ДРЕУ» не вистачає протиожеледних матеріалів, машин для виконання робіт у зазначений період та й термін експлуатації техніки становить понад 15 років.

«Станом на 12 вересня є в наявності лише 343 тонни протиожеледних матеріалів, при потребі  4000 тонн, наявних запасів вистачить, в залежності від погодних умов, від 3 до 15 днів роботи. Ще однією проблемою є мізерна кількість машино-годин, що залишилися для механізованого прибирання в зимовий період. Також варто зазначити про зношеність машин та механізмів, що перебувають на балансі КП «ДРЕУ», термін експлуатації більшості з яких становить від 15 до 20 років», - зауважив Віталій Бурко.

 Віталій Бурко запевнив, що при належне фінансування, підприємство зможе виконувати весь обсяг необхідних ремонтних робіт.

Леся, 13.09.2011 13:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини