«Водоекотехпром» закликає боржників укладати договір по реструктуризації боргів

Заборгованість фізичних осіб перед Івано-Франківським «Водоекотехпромом» складає близько шести мільйонів гривень. Щоб покращити ситуацію з погашеннями заборгованості «Водоекотехпром» проводить реструктуризацію боргів.

«Ми проводимо реструктуризацію, суть якої полягає в тому, що людина підписує з нами договір і платить щомісяця частину боргу та суму поточного споживання», - розповіла фахівець по роботі зі ЗМІ КП «Водоекотехпром» Ольга Сворак.

Якщо ж особа, у якої є борг, не звертатиметься у підприємство для складання договору, то до неї застосують вже перевірений спосіб боротьби з неплатниками – відключення водовідведення.

«Якщо людина має у нас заборгованість за водовідведення чи водопостачання, то ми попереджуємо її письмово про те, що будемо проводити відключення. Якщо за місяць вона нічого не робить, не приходить укладати договір реструктуризації, то ми відключаємо водовідведення. Повторне підключення коштує 400 гривень і проводиться відразу, як тільки особа сплатить борг», - пояснює Ольга Сворак.

Леся, 30.08.2011 15:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини