У Калуші виявлено зловживань на суму понад 38 млн гривень

Міжвідомча комісія правоохоронних органів провела перевірку цільового використання коштів спрямованих Урядом на ліквідацію екологічних проблем міста Калуша та виявила зловживань на понад  38 мільйонів гривень. Про це повідомляє джерело у комісії.

За цією інформацією зараз розглядається питання про порушення кримінальної справи. «Поки комісія не завершила свою роботу важко сказати чи буде порушена кримінальна справа по факту, чи проти конкретних осіб, зокрема міського голови Калуша Ігоря Насалика. Але відомо точно, що виявлені порушення можуть негативно позначитись на якості виконання робіт у Калуші», - каже працівник одного із відомств.

Комісія працює з березня 2011 року, а склад комісії не розголошується, аби уникнути тиску на членів міжвідомчої колегії.

Під час перевірки виявлено також ряд корупційних схем та звязків між чиновниками різних рівнів. Зараз встановлюються інші особи, які можуть бути дотичними до зловживань у Калуші. Результати та висновки перевірки планують оприлюднити у серпні цього року.

Нагадаємо, в Україні за ініціативою Президента Віктора Януковича реалізовується програма боротьби з корупцією.

Леся, 01.07.2011 17:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини