Вишиванюк розповів за що йому стало соромно перед Януковичем

1 червня у розширеному засіданні Кабінету Міністрів України, за участі Президента взяли участь голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк та його заступник Руслан Гусак. Головною темою було упорядкування тарифів на послуги ЖКГ, але не для наших представників. Адже водоканали трьох районів, Косівського, Калуського та Коломийського, звинуватили у фінансових махінаціях

«Івано-Франківськ неабияк відзначився на цьому засіданні. Я сиджу, як не знаю хто,  перед Президентом та головним прокурором і мовчу, вислуховуючи, як комунальне підприємство Коломиї обдирає населення»,– розповів голова ОДА Михайло Вишиванюк

У 2008 -2009 роках у Коломиї в тарифи на електроенергію додали витрати на злив дощової води в очисні споруди, які мала профінансувати міська рада.

«Косівміськводоканал»  виплачував працівникам на очисних спорудах зарплату не за 2 години, а начебто за повний робочий день і завдав збитків підприємству на суму 224 тис. грн. А Калуське комунальне підприємство  «Водотеплосервіс» закупило антикорозійні засоби обробки води у посередника за ціною, яка в 9 раз перевищувала ціну виробника.

Представники районів на засіданні колегії ОДА назвали такі звинувачення безпідставними і запевнили, що в них все гаразд. Михайло Вишиванюк пообіцяв з’ясувати ці питання.

«Ми проведемо перевірки, і якщо ця інформація підтвердиться, то винні будуть відповідати, а якщо ні, то змусимо вибачитися перед нами», — зазначив Михайло Вишиванюк.

Леся, 07.06.2011 12:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини