«Свобода» пообіцяла відмінити всі антиукраїнські закони, коли прийде до влади

Як повідомлялося раніше, Президент України Віктор Янукович таки підписав закон про червоний прапор. Характерно, що націоналістичні сили України не зможуть не відреагувати на такий виклик, який, до того ж, був кинутий в період затишшя, коли Україна почала забувати про конфлікт.

На думку Олександра Сича, головного представника в області націоналістичного ВО «Свобода», такий вчинок показав президентську непричетність та байдужість до дискусій, які вело населення.

«Річ тут йде, насправді, не про символіку, а про ті цінності, які намагаються нав`язати українцям проти їх волі. Ми, звичайно, відреагуємо на таке рішення. Та нашою головною метою є йти до своєї цілі, не піддаючись на провокації», – сказав «Малакаві»  Олександр Сич.

Націоналістичні сили переконані, що такий вчинок президента в період, коли усе вже забули, став не боягузтвом, а дуже продуманим кроком, спеціальною стратегією, якої його вчать люди, що стоять над ним.

Окрім цього, голова обласної «Свободи» запевнив, що коли вони прийдут до влади, то будуть відмінені усі антиукраїнські та проросійські закони, укази та постанови.

Леся, 24.05.2011 11:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини