Українські і російські комуністи планують провести спільну акцію у Львові

Лідер комуністів Петро Симоненко заявив, що комуністична партії України разом із комуністичною партією Росії проведуть у Львові акцію. Симоненко не уточнив точної дати заходу, проте відзначив, що вона буде точно.

Чого не зробиш заради піару, говорять політологи, навіть опускаючи інтереси народу, розуміючи, що у Львові такі акції стовідсотково викличуть акції спротиву.

«Ця акція буде вигідна, як для українських, так і для російських комуністів, адже і в Україні і в Росії наближаються парламентські вибори, і їм треба заробити прихильність електорату, довести, що вони здатні відстояти радянські цінності, — говорить політолог Андрій Фармуга. — Для них навіть буде не погано, якщо у Львові відбудуться бійки. Звичайно, Симоненка ніхто не побє, віддуватися будуть рядові комуністи».

Також політолог вважає, що політичні сили не мають з чим іти до виборців, адже немає реальних зрушень в житті, тому і створюють такі інформаційні приводи і використовують популістичні гасла.

Також, говорить Андрій Фармуга, сутички у Львові будуть вигідні і «Свободі», які теж будуть доводити електорату, що вони здатні відстояти національну ідею.

Леся, 16.05.2011 18:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини