Самооборона Прикарпаття стурбована вкрай абсурдними діями влади

Затримання лідера «НС» Юрія Луценка —за участю бійців «Альфи» та представників прокуратури — це силове шоу, влаштоване правоохоронними органами для залякування простих українців. Про це ж свідчить рішення Печерського суду, згідно з яким екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко взятий під варту терміном на 2 місяці. Такий запобіжний захід йому обрав у Печерський райсуд Києва. Віддати Луценка на поруки суд відмовився. Затримання Юрія Луценка – це прояв політичних переслідувань опозиційних політиків та вибіркового застосування кримінального законодавства в Україні. Загрозлива тенденція до масштабних політичних зачисток набирає обертів.

Застосовуючи тоталітарно-репресивні методи, влада сьогодні грубо та цинічно старається  знищити всіх опозиціонерів, які мали сміливість вголос говорити про згубні дії влади для українського народу, в перше чергу говорити правду. Сьогодні  взятий чіткий курс на знищення всього українського та демократичного. Кримінальні справи шиються білими нитками. З погляду здорового глузду -  це повний абсурд.

Народна Самооборона Прикарпаття  виловлює глибоку стурбованість з цього приводу та звертається до Президента України та органів влади припинити політичні розправи над опозиціонерами та звільнити з під варти лідера Народної Самооборони – Юрія Луценка.

Демократія в країні ще жива, ми не здамося!   

 ІФОО «Народна Самооборона»

Леся, 27.12.2010 20:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини