Коломойський радіє, що «Свобода» розширює свій електорат

Бізнесмен Ігор Коломойський радіє, що «Свобода» набирає електорат. Зокрема, в інтерв’ю газеті «Столичні новини» він відзначив, що ВО «Свобода» стає лідером на Західній Україні, також її вплив розширюється і на центральну Україну.

Ігорю Коломойському подобається, що в «Свободі» працюють патріотично налаштовані люди, які відверто озвучують свої позиції, і це їм дає шанс поширити свій вплив на всю Україну.

«Якщо раніше їх електорат становив 2-3 відсотки маргінального населення, то тепер їх електоральна база виросла. Будемо сподіватися, що чим більше вона буде набирати електорат, тим ближче вона буде зміщатися до центру», — відзначив Ігор Коломойський.

Як відомо, ходять чутки, що саме Ігор Коломойський фінансує ВО «Свободу». Проте бізнесмен не втомлюється спростовувати цю інформацію, зрештою, як і самі «свободівці». Хоча не зовсім зрозуміло, чому пан Коломойський відстежує розвиток «Свободи» ще й сподівається, що її вплив пошириться на всю Україну, адже він завжди відкрито підтримував Партію регіонів і її лідерів.

Леся, 08.12.2010 11:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини