У Косівській районні раді депутати від «Фронту змін», НРУ, УНП та «Нашої України» лягли під Партію регіонів

23 листопада 2010 року на першій сесії Косівської районної ради депутати від «Фронту змін»,  Народного Руху України, УНП та «Нашої України» підтримали висуванця Партії регіонів на посаду голови районної ради.


Ним став 26-и річний голова Косівської районної організації Партії регіонів Андрій Клуб. Таким чином на Косівщині фактично утворилась провладна більшість до якої разом з регіоналами увійшло одразу чотири, так звані, «демократичні» партії.


Зазначимо, що ВО «Свобода», яка налічує у Косівській районній раді 9 депутатів, висувало на цю посаду керівника районної організації партії Романа Матейчука. Загальна кількість депутатів від «націонал-демократичних» сил становить понад 50 осіб, при необхідних для прийняття рішення 41-у голосі. Проте завдяки обранцям від «Фронту змін», НРУ, УНП та «Нашої України», висуванець від Партії регіонів отримав 54 голоси. Варто наголосити, що виходячи із кабінки для таємного голосування всі вони навмисне не згинали виборчі бюлетені, демонструючи таким чином свої голоси представнику Партії регіонів, який фіксував їх біля скриньки.


«Рухівці» за таку «послугу» отримали посаду заступника голови районної ради. Примітно, що саме Народний рух України у своїй газеті «Рух Косівщини» № 4 від 21.10.2010 р. звинувачував представників «Свободи» у співпраці з Партією регіонів та в тому, що «Свобода» забирає голоси у більших опозиційних партій. Хто саме співпрацює з «регіоналами» яскраво показали результати  голосування 23 листопада. 


На першій же сесії представники цих партій зняли із себе маску, якою так уміло прикривались впродовж виборчої кампанії. Завдяки зрадникам Косівський район став першим на Прикарпатті  де головою районної ради обрано ставленика Партії регіонів.    

 
Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»
Леся, 25.11.2010 10:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини