Або "Третя сила", або партія "Свобода" виграє міські вибори — Соловей

Вчора претендент на посаду мера Івано-Франківська Юрій Соловей представив свою команду і перші п'ятірки на виборах до міської та обласної рад. Оскільки, згідно із законом про вибори, громадські організації не можуть висувати своїх кандидатів на місцевих виборах, Громадський форум представлятиме партія "Третя сила".

"Наша команда - це поєднання енергії молоді та досвіду фахівців старшого покоління. Перша п'ятірка до міської ради: Ю.Соловей, В. Чорноус, Р. Тимків, А. Витриховський, Г. Карась; до обласної ради: А.Колесник, І. Демкович, В. Тищенко, Д. Ткачів, В. Запухляк", - повідомив Юрій Соловей.

Покращення політичної ситуації в місті та області Юрій Соловей вбачає у заміні старих політичних сил новими.

"Ці вибори - це вибори поколінь. Сьогодні старі клани бажають і надалі зберегтися при владі на рівні міст чи регіонів. Я переконаний: якщо ми хочемо змінити якість української політики, то ми маємо робити вибір на користь нових людей", - розповів Юрій Соловей.

Також кандидат на посаду мера дав свій прогноз щодо переможця на виборах.

"Або "Третя сила", або партія "Свобода" виграє міські вибори. Як показує статистика ми маємо рівні шанси на здобуття перемоги", - сказав Юрій Соловей.


Лілія Горковенко

Леся, 05.10.2010 13:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини