Підземні туалети в Калуші – не цьогорічна перспектива

Вирішення в Калуші проблеми з громадськими вбиральнями міський голова Ігор Насалик бачить у будівництві підземних туалетів, які є в багатьох європейських містах. Але цього року споруджувати їх фінансової можливості Калуш не має, хоча 2010-ий він вже назвав роком комунальної сфери міста.

«Ми тільки для ремонту й будівництва доріг передбачили в міському бюджеті на 2010 рік чималу суму – 35 млн. грн., – констатував мер Калуша. – Крім того, на поліпшення стану міських доріг заплановано використати 9 млн. грн. додаткової державної субвенції, яка виділена Кабміном на розвиток соціальної інфраструктури Калуша в розмірі 30 млн. гривень».

Але і це ще не все, що стосується коштів, передбачених в тому числі й на ремонт доріг в Калуші. За словами міського голови, у сумі державних грошей, призначених містові для вирішення проблем, пов’язаних з оголошенням території Калуша зоною надзвичайної екологічної ситуації, Міністерством фінансів України погоджено використати 25 млн. грн. на ремонт під’їзних доріг і моста, які входять в інфраструктуру Домбровського кар’єру.

Василь Ткачук

old_editor, 09.06.2010 18:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини