Чемпіонці Європи виділили в Калуші земельну ділянку

Позачергово та без участі в аукціоні зможе оформити право на користування земельною ділянкою та одержати у відділі у справах архітектури та містобудівного кадастру Калуської міської ради технічну документацію на індивідуальне житлове будівництво чемпіонка Європи з жіночої боротьби, 22-річна калушанка Мар’яна Квятковська. Рішення про надання цій спортсменці в Калуші на вулиці Ярославського земельної ділянки орієнтовно площею 0,08 га для будівництва житла ухвалили місцеві депутати на 62-ій сесії міськради.

Задовольняючи заяву М. Квятковської, вони врахували пропозиції постійної комісій міськради з питань розвитку промисловості, підприємництва, власності, екології та землеустрою, а також керувалися "Положенням про взяття на облік громадян пільгових категорій для виділення земельних ділянок під індивідуальне будівництво без участі в аукціоні" й ст. 12 Земельного кодексу України.

Василь Ткачук

P.S. Мар’яна Квятковська, з якою працює заслужений тренер України з вільної боротьби Юрій Кірілов, стала чемпіонкою Європи в 2008 році. Наприкінці березня цього року вона у складі національної збірної України з жіночої боротьби виборола на Кубку світу в Китаї четверте загальнокомандне місце. Спортсменка виступає у ваговій категорії до 63 кг.

old_editor, 06.05.2010 17:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини