Від крадіїв потерпів… пост ДАІ

Шукачі металобрухту й надалі продовжуються наживатися за рахунок крадіжок кабелів електрозв’язку. Наприкінці минулого тижня вони без телефонного зв’язку залишили навіть пост ДАІ, викравши в цьому районі 100 м кабелю. А дещо раніше зловмисники поцупили 200 м кабелю біля станції техобслуговування, що в Підгірках.



Загалом же з початку цього року в Калуші та Калуському районі було скоєно 19 крадіжок кабелів. Наймасштабніша з них зафіксована в селі Мислів, де викрадачі порізали телекомунікаційні лінії майже вздовж всього населеного пункту.

За словами начальника Центру електрозв’язку № 5 Івано-Франківської дирекції ВАТ «Укртелеком» Степана Зінька, на відновлення зв’язку витрачається набагато більше коштів, ніж заробляють на крадіжках зловмисники. Крім того, на відновлення потрібен певний час, а через це потерпають абоненти Центру електрозв’язку № 5.

Степан Зінько також зазначив, що у більшості випадків злодії залишаються не покарними за свої протиправні дії. Принаймні з початку 2010 року за фактом крадіжки кабелів електрозв’язку в Калуші до відповідальності не притягнуто жодного зловмисника.

Віра Любинець

old_editor, 19.04.2010 16:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини