160 школярів з Калуша, Кропивника та Свіки-Калуської поїдуть у «Артек»

Як повідомив 22 березня на прес-конференції міський голова Ігор Насалик, перша обіцяна допомога від держави на оздоровлення дітей у зв’язку з оголошенням територій Калуша, Кропивника та Свіки-Калуської зоною надзвичайної екологічної ситуації вже надійшла. Це 160 путівок в міжнародний дитячий центр «Артек».

За словами начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Михайла Клима, 140 школярів з Калуша та 20 учнів з сіл Кропивник та Сівка-Калуська на південний берег Криму відбудуть вже 24 березня. У число перших щасливчиків, які протягом 21 дня оздоровлюватимуться в Криму, ввійшли в основному учні сьомих класів. Свідомо не формувався список учнів старшокласників на першочерговий відпочинок в «Артеку», щоб не переривати їм навчальний процес. Також не вносились до списку діти з соціально незахищений верст населення. Вони відпочиватимуть в оздоровчих таборах влітку.

Відзначимо, що витрати, пов’язані з придбанням путівки, оплатою проїзду та проживання дітей в Криму не лягатимуть на плечі батьків. Все це фінансується з державного бюджету.

Віра Любинець

old_editor, 25.03.2010 13:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини