У Калуші поїздки в автобусах подорожчали на 25 коп.

Виконком Калуської міської ради переглянув тарифи на транспортні послуги на міських автобусних маршрутах загального користування та ухвалив рішення збільшити з 1 червня поточного року вартість однієї їздки по місту на 25 коп. За це проголосували всі члени міськвиконкому, присутні того дня на його засіданні.

Отож, відтепер проїзд у автобусах, що працюють у звичайному режимі на міських автобусних маршрутах загального користування, в тому числі й проїзд до садово-городніх ділянок, коштує в Калуші 1,5 грн. При цьому для пенсіонерів та ряду інших категорій громадян збережено право пільгового проїзду в такому транспорті.

З клопотаннями про підвищення плати на транспортні послуги, яка не змінювалася з червня 2008 року, калуські перевізники неодноразово зверталися до міської влади й минулого року, однак вони не задовольнялися. Тільки тепер виконком Калуської міськради дозволив їм справляти з пасажирів за їздку на 25 коп. більше, зважаючи на збільшення цін на паливно-мастильні матеріали, експлуатаційні й запасні частини та беручи до уваги звернення ТзОВ «Калуш-транс» і ТзОВ «Автотранспортна асоціація».

Василь Ткачук

old_editor, 04.06.2010 16:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини