На КаТЗ налагоджують випуск ПВХ-труб

У ТзОВ «Калуський трубний завод» (КаТЗ) наближаються до завершальної фази пусконалагоджувальні роботи на дев’ятьох технологічних стадіях виробництва труб із полівінілхлориду (ПВХ). Тут готують до запуску дві технологічні лінії з виробництва ПВХ-труб діаметром від 90 до 400 мм загальною потужністю 20 тис. тонн в рік.

«Надіюся, що через два-три тижні ми вже отримаємо нашу першу калуську ПВХ-трубу з сировини, закупленої в Польщі, – говорить директор КаТЗ Андрій Найда. – Цей день стане для нашого заводу історичним, адже Україна досі не має жодного вітчизняного підприємства з виробництва труб з ПВХ».

За словами Андрія Найди, практично всі пусконалагоджувальні роботи виконуються силами працівників ТзОВ «Калуський трубний завод» під керівництвом головного механіка Миколи Кошового, головного інженера Ігоря Бабяка, головного енергетика Миколи Скульського та заступника директора з питань виробництва Ігоря Кокшарова. Всі вони у свій час монтували і запускали не одне виробництво на території Калуського промвузла.

А нещодавно на Калуський трубний завод для участі в проведенні пусконалагоджувальних робіт прибули два представники китайської фірми «ВЕІЕR», яка виготовляла технологічне обладнання для цеху з виробництва ПВХ-труб. Оцінивши уже зроблене, кожен з них, як зауважив Андрій Найда, відзначив, що монтаж обладнання виконаний працівниками підприємства правильно і з високою якістю.

Варто також сказати, що сьогодні у ТзОВ «Калуський трубний завод» паралельно з пусконалагоджувальними роботами на технологічних стадіях виробництва труб із ПВХ проводяться й роботи з ремонту АПК корпусу 452, де розміщуватиметься технологічний персонал, та підготовчі роботи до укладання асфальту на території складського майданчика загальною площею 6 тис. кв. м.

Василь Ткачук

old_editor, 17.05.2010 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини