У Прикарпатському університеті вчора обрали свою королеву краси

Шоу краси, грації, молодості й таланту «Міс 2010» вже вкотре пройшло у стінах ПНУ.

Правда, цьогоріч сам конкурс розпочався задовго до 20 травня. Охочих взяти участь у конкурсі було так багато, що організаторам довелося влаштувати кастинг, на який прийшло понад 40 дівчат, з яких обрали лише 15 найкращих, які й взяли участь у фінальному шоу.

Ще одна родзинка від організаторів — це встановлення подіуму, який надав конкурсу пафосності та підкреслив його серйозний рівень.

Дівчата показали себе у ретро-сукнях, у етно-одязі ну, звичайно, ж у купальниках. Перлиною конкурсу став вихід конкурсанток у весільних платтях, який викликав у залі шалені овації.

Не могло таке шоу обійтися й без конкурсу талантів. Тут дівчата танцювали, співали, виконували акробатичні номери, демонстрували свої роботи з бісеру, читали вірші. Серед танцювальних номерів можна відзначити рок-н-рол у виконанні переможниці конкурс, першокурсниці ін’язу Мар’яни Коновейчук та пристрасне танго Лесі Жукевич.

Протягом конкурсу глядачів розважали відомі на Прикарпатті виконавці - Надія Шикиряк, Оксана Романюк, Галина Баранкевич та Ірина Шабан.

Усі учасниці «Міс ПНУ 2010» отримали багато подарунків від численних меценатів, а переможниця Мар’яна Коновейчук ще й безкоштовну поїзду на навчання до США.

«Було дійсно важко, адже усі учасниці були достойні перемоги, — каже «Міс ПНУ 2010», — Перед самим конкурсом довелося міняти танець, але думаю, що вийшло непогано. Я рада перемозі, проте завтра знову почнуться будні й потрібно буде йти на пари».

old_editor, 21.05.2010 22:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини