Соловей в чергове розкритикував мера. Складається враження, що Анушкевичус деколи й сам не розуміє, що робить — Соловей

Голова «Громадського форуму» Юрій Соловей вирішив в чергове відпіаритися на темі міської комуналки: і працює вона погано, і мер неефективно використовує свою команду, ще й намагається перекласти неефективну управлінську політику на чиновників. В цьому контексті звільнення Петра Косюка з посади начальника УЖКГ та Олександра Дерев’янка з посади заступника мера з комунальних питань, лише здоровий розрахунок з перспективою на майбутні вибори міського голови.

Про це Юрій Соловей сказав сьогодні на засіданні прес-клубу «Вектор».

«Це все - перекладення відповідальності за свою неспроможність навести лад в місті на плечі інших, — сказав Юрій Соловей, — І тоді перед виборами він зможе говорити, що вони погано працювали, він їх звільнив й тепер усе буде добре».



До того ж, пан Соловей переконаний, що мер робить усе не так, як треба.

«Складається враження, що Анушкевичус деколи й сам не розуміє, що він робить, — каже Соловей, — Навіть за чотири роки свого головування, він так і не навчився, як вирішувати ті чи інші питання».

Звичайно, критикувати простіше, ніж дійсно щось робити. Наразі, всі слова Солов’я не підтверджуються реальними діями. Він навіть відмовився зайняти вакантну посаду начальника міського УЖКГ.

old_editor, 20.05.2010 22:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини