Ми часто звертаємо увагу мера на ті чи інші проблеми міста, які він через свою зайнятість не бачить — Кукурудз

Жодного конфлікту між міським головою та членами його однойменного блоку в міській раді немає.

Про це на прес-конференції сказав депутат міської ради Ростислав Кукурудз.

«Ніяких конфліктів між нами немає. Усе йде в робочій атмосфері у вигляді дискусій, — говорить Ростислав Кукурудз, — Ми часто звертаємо увагу мера на ті чи інші проблеми міста, які він через свою зайнятість не бачить. В блоці постійно точаться розмови стосовно оцінки роботи Віктора Анушкевичуса, як міського голови. Якщо взяти по п’ятибальній шкалі, то він заслуговує на тверду четвірку».

Також Ростислав Кукурудз впевнений, що місцеві вибори не слід заполітизовувати.



«Замість цього потрібно звернути увагу на проблеми, яких у Івано-Франківську чимало
, — каже депутат, — Перш за все це проблема заробітних плат працівникам виконкому, які, на мою думку, є малими. 1400 гривень не є достатнім рівнем для фахівця. Також кричущою є проблема стану освітянських споруд та споруд, які є лицем міста, і яким необхідна реставрація. А про те, що Івано-Франківську треба спортивний та концертний зали немає й мови - це ми повинні побудувати в першу чергу».

Ростислав Кукурудз відзначив, що у 2010 році значна частка коштів із депутатського фонду підуть на ремонт міжбудинкових проїздів.



«Депутати самі визначатимуть найбільш проблемні місця. Складатиметься титульний список, згідно якого роботи по ремонту фінансуватимуться
, — говорить Ростислав Кукурудз, — Гроші на ці потреби надходитимуть в першу чергу. Решта - по мірі необхідності та надходження до бюджету коштів».

old_editor, 20.05.2010 16:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини