Щоб забезпечити дохідну частину бюджету-2010, нам необхідно просити у держави ще 35 мільйонів гривень — Кукурудз

Є великі сумніви щодо того, що дохідна частина бюджету Івано-Франківська цього року буде виконана.

Про це заявив голова бюджетної комісії, депутат Ростислав Кукурудз.

«Щоб забезпечити дохідну частину бюджету-2010, нам необхідно просити у держави ще 35 мільйонів гривень, — каже Ростислав Кукурудз, — Бюджет недосконалий, адже неможливо задовольнити запити усіх, проте, нам з ним жити іще 8 місяців».

Ні для кого не є секретом, що основна дискусія стосовно бюджету міста точилася аж ніяк не у сесійній залі.

«Найбільша дискусія точилася за закритими дверима. Кожен відстоював своє, а ми намагалися дійти певного консенсусу у всіх питаннях. Думаю, це нам вдалося, — говорить Ростислав Кукурудз, — Я категорично був проти, щодо зменшення підтримки малого та середнього бізнесу в місті, адже саме завдяки тому, що створені тепличні умови для його розвитку ми мали значне наповнення бюджету у минулому році. Також ми відстоювали питання економічного сектору та багатьох програм по соціально-економічному розвитку Івано-Франківська».

Ростислав Курудз каже, що у 2010 році земельний аукціон таки відбудеться.

«Минулого року ми хотіли продати завеликий участок вартістю 30 мільйонів. Такого великого інвестора, на жаль, не знайшлося, — каже Ростислав Кукурудз, — Цьогоріч ми знайдемо декілька маленьких ділянок для того, щоб менші інвестори змогли взяти участь в аукціоні».

old_editor, 19.05.2010 21:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини