Голова Угринова судитиметься із «Галицьким кореспондентом». Жодного дерибану землі в Угринові немає — Терешкун

Жодного дерибану землі в Угринові немає.

Про це на засіданні прес-центру «Вектор» заявив сільський голова Угринова Роман Терешкун.

Така заява стала відповіддю на серію публікацій в газеті «Галицький Кореспондент», яка неодноразово натякала на незаконні махінації із землею в цьому селі.

За словами сільського голови, земля в Угринові продавалася виключно із аукціонів.

«У 2006 році ми виручили за продаж землі майже 2 мільйони гривень, що дало змогу реконструювати сільську школу, — говорить Роман Терешкун, — Тепер школа є візитівкою не лише села, а й цілої області».

Правда про те, що на території школи збудоване офісне приміщення фірми, яка зареєстрована на свою дружину, сільський голова тактично промовчав.

Також Роман Терешкун має намір судитися із «ГК», щодо захисту своєї честі та гідності, адже в останньому своєму матеріалі під назвою «Перша кров» газета розповіла про побиття свого односельчанина Романом Терешкуном.

«Ніякого кровопролиття не було - це я заявляю офіційно, — говорить Роман Терешкун, — Це звичайна провокація».

Роман Терешун каже, що незважаючи на всі наклепи, він збирається балотуватися й на п’ятий свій термін сільського голови.



«А чому ніхто не говорить, що час моєї каденції громада села надбала майна на 25 мільйонів гривень? Чому ніхто не каже, що в селі є футбольна команда, яка виступає на чемпіонат області?
, — говорить Роман Терешкун, — Поки громада села мені довірятиме, я буду балотуватися, щоб про неї дбати».

old_editor, 19.05.2010 17:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини