Затоплено Центральну міську лікарню та Тролейбусне депо. Каналізаційна мережа не справляється з сильними дощами — Щочкін

Дощі, що розпочалися наприкінці минулого тижня, вже нанесли значну шкоду деяким окремим районам міста. Зокрема, як повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій Юрій Щочкін, найбільш вразливими стали район вулиці Надрічної, Центральна міська лікарня та село Угорники.

«Каналізаційна мережа міста не справляється з такими дощами. Треба думати про її перебудову чи відновлення. В основному з цієї причини дощі завдали незручності місту», — каже Юрій Щочкін.

За його словами, річки Бистриця Солотвинська та Бистриця Надвірнянська ведуть себе спокійно, а за рахунок того, що дощ періодично припиняється, вода встигає зійти.

Проте,на сьогодні, через підтоплення шахти у Центральній міській лікарні ліфти не працюють, крім того, у деяких школах та садках підтікає дах.

Невирішеною досі залишається проблема затоплення Тролейбусного депо. Як зауважив начальник КП «Електроавтотранс» Леонід Яковець, ця проблема виникає щоразу, коли починаються дощі й лише тоді її починають вирішувати.

old_editor, 18.05.2010 22:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини