Активісти «Свободи» пікетують будівлю облдержадміністрації. Росії потрібен не флот, їй потрібен Крим — Сич

Під стінами облдержадміністрації триває пікет, участь в якому беруть активісти не тільки «Свободи», а й інших політичних партій та громадських організацій.

Близько 150 людей протестують проти зрадницької антиукраїнської політики режиму нового Президента та вимагають від голови ОДА Михайла Вишиванюка висловити Президенту позицію мешканців краю, що полягає у недопущенні підписання нових угод із Росією, які загрожують українській незалежності.

Виступаючи перед пікетувальниками, голова обласного осередку ВО «Свобода» Олександр Сич відзначив, що ситуація, котра зараз склалася в Україні, загрожує, як свободі слова, так і безпеці України в цілому.

«Думаєте Росії потрібні ті ржаві банки у Севастополі? Ті ржаві банки, які б у бою розбив турецький флот... Ні! Росії потрібна наша земля, наш Крим», — зазначив Олександр Сич.

За словами однієї із учасниць пікету пані Марія, Януковича необхідно вигнати з України.

«Януковича геть, — говорить пікетувальниця, — Ми українці - самодостатня нація і нам не потрібно ніякого старшого брата чи сестри, які будуть приймати за нас рішення, що і як слід робити. Зараз нам потрібна єдність».

Подібні акції протесту проходять по всій Україні.

old_editor, 17.05.2010 18:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини