Завідуюча прямо запропонувала на вибір вставити вікна в її будинку, пошпаклювати стіни теж в її будинку — читач «Малакави»

Тема садків виявилася дуже болючою для Івано-Франківська. Маємо ще один коментар, який надійшов на адресу «Малакави». Подаємо його у повному обсязі.

«Я дуже вдячна «Малакаві» за те, що вона проводить розслідування в тих сферах, де зловживання і корупція залишаються завжди безкарними. А безкарність породжена особливістю ситуації, коли ми ризикуємо відношенням вихователів та вчителів до наших дітей. Хто схоче пожалітися на зажерливу завідуючу дитячого садка, якщо це може спричинити подальше гноблення беззахисного рідного створіння? Або ж просто від безвихідності, коли в садках немає місць, а ще й «бренд» окремого дошкільного закладу дуже привабливий. Як от наприклад із славетним садочком по вул. Шевченка, куди банкіри, бізнесмени та високопосадовці водять своїх дітей.

Коли ми з чоловіком звернулися туди, щоб домовитись про свою дитину, завідуюча прямо запропонувала на вибір привабливий об‘єм (залишок, як вона сказала)робіт: поміняти в садочку вікна на склопакети, вставити вікна в її будинку, пошпаклювати стіни теж в її будинку. Було ще щось на рахунок паркету знов ж таки в її будинку.

Завідуючі з інших садочків можуть тільки позаздрити такому підприємливому управлінцю. А ви тут про 300 доларів якихось смішних пишите :)»
.

Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44
old_editor, 15.05.2010 16:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини