Завідувач «Катрусі» — це благородна людина , яку ви за її ж заслуги змішали з багном — читач «Малакави»

Тема садків виявилася дуже болючою для Івано-Франківська. Маємо ще один коментар, який надійшов на адресу «Малакави». Подаємо його у повному обсязі.

«Шановна газета! Мені соромно впершу чергу за вас , тому що ви показали свою непрофесійність. Щоб розмістити таку компрометуючу статтю ви хоча б мали мати на руках хоть якість підверджуюючі факти, а не плітки мамочок,які годинами сидять на лавочках і пліткують. А може це такий хід журналіста, який планує позачергово за компрометуючу статтю дати свою дитину у садок?

Шкода , що людина , яка віддавала себе повністю роботі тепер завдяки вам опозорина на все місто. Вона як ніхто вкладає душу у наших дітей. Її ставлять за приклад усім завідувачам дитсадків міста. Ви б краще показали всі плюси садочка «Катруся». З яким рівнем високих знань вони ідуть до школи. На якому високому професійному рівні стоять всі вихователі садочка. Вони постійно че рпають знання одна в одної. А що дала наша держава нам ? Може ви хочете сидіти і чекати , коли вашій дитині в групу держава випеше ведмедика,щоб вона погралася? Я особисто цього не хочу . Я свою дитину ростила не на подачки нашої держави , а для того щоб дати їй все , що є у мїх можливостях.

Я особисто задоволена всім!!!! А говорити на цю тему можна багато, але на вашому місці я б вибачилась перед цією людиною. Тому що насамперед це благородна людина , яку ви за її ж заслуги змішали з багном!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Відгук батьків дитини, яка відвідує садок «Катруся»
.

Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44

Від редакції: Шановний дописувач, у головного редактора дитина ужа благополучно садочок закінчує, всі інші журналісти «Малакави» дітей наразі не мають.

old_editor, 15.05.2010 16:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини