Думаю, що якщо хтось з батьків не мав змоги скластися з усіма, то його дитина обділеною не залишиться — читач «Малакави»

На адресу «Малакави» надійшов коментар із приводу садочка «Росинка». Подаємо його у повному вигляді.

«Прочитала Вашу статтю і чогось не можу зрозуміти: благодійний внесок оплатили в банку, результат - пластикові вікна-двері , для дітей батьки зібрали гроші купили речі, які зробили умови перебування наших дітей у садочку кращими, такими як ми хочемо (мова йде про іграшки , однакові для всіх канцтовари тощо). Думаю, що якщо хтось з батьків не мав змоги скластися з усіма, то його дитина обділеною не залишиться буде користуватися тим, що й інші. Звичайно, що відношення до того, що батьки хочуть, щоб їх діти у садочку почувалися як вдома, ні завідувач, ні вихователі не мають. Вони працюють з тим , що є.

Тому, гадаю, що вказувати у статті назви садочків - не етично, адже є дуже багато позитивних відгуків про садочок "Росинка", а те, що мами діляться одна з одною інформаціє ю, то є нашою особистою справою. І якщо для когось з нас хабарництво дійсно стане актуальною проблемою, то звертатимемося у відповідні органи з конкретними даними.

Цікавить питання, чому не написано статтю про позитив у дошкільних закладах, про свята, які там проводяться, про методи роботи з дошкільнятами? Чому журналісти не приходять в такі моменти в садки, не беруть інтерв'ю у батьків та дітей. Думаю, нам всім було б приємно, коли б в газет розмістили статтю про Свято осені, чи Свято матері з фотографіями наших діточок.

А садочком я задоволена, і тим, як з дітьми працюють, і як годують. Головне, що тут подобається моїй дитині!!!»




Від редакції.
Матеріали про виховання у дитячих садочках готуються. Стосовно відвідин ДНЗ, то сьогодні журналіст «Малакави», був у садку «Катруся». Матеріал з коментарями буде обов’язково розміщений на сайті.

Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44

old_editor, 14.05.2010 20:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини