Вперше чую про космічні суми, про які згадується в статті — читачка «Малакави», яка водить дитину в «Катрусю»

На адресу «Малакави» надійшов коментар із приводу садочка «Катруся». Подаємо його у повному вигляді.

«Я вожу своїх двох діток у «Катрусю». І потрапили ми туди згідно черги (в 1 рік записувались). Завідувач зустріла нас привітно, все пояснила, видно, що хороша людина, зрозуміла мою ситуацію і от мої діти вже третій рік успішно і без проблем відвідують заклад.

Вперше чую про космічні суми, про які згадується в статті. Уявіть собі, які витрати у вас підуть на двох дітей вдома на їжу; всі засоби гігієни (дітям миють посуд, вологе прибирання, стірають постільну білизну,все як удома); необхідні матеріали для повноцінного розвитку дитини, для занять. А тут у групі хай приблизно 20 ходять у день. Спробуйте найміть вдома няню (від 6-ти до 10-ти грн. за годину, а зарплата у вихователя мінімальна) і тоді будете мовчати!!!

Я просто вражена злими язиками, які наводять наклепи на найменш фінансовані заклади в Україні.

Щодо роботи садочка, ми задоволені страшенно: діти доглянуті, ситі, кожного дня цікаві заняття, йдуть зранку із задоволенням, вихователі висококваліфіковані спеціалісти, я їм з легкістю довіряю своїх дітей!»
.

Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви теж зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44

old_editor, 14.05.2010 15:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини