Якщо б освіті та медицині міський бюджет виділив більше грошей, то довелося б скорочувати працівників — Анушкевичус

На прес-конференції стосовно бюджету міський голова Віктор Анушкевичус зауважив, що такі галузі як медицина та освіта потребують більших коштів, як дозволяє сьогоднішній бюджет, проте, зважаючи на кризову ситуацію в економіці країни, це зробити не можливо.

«Можна було виділити на ці галузі більше коштів, при цьому, щоб виконати план, довелося б скорочувати працівників, що не є виходом. Сьогодні ми не в тій ситуації, щоб залишати професійні кадри на вулиці. У період кризи ніякого скорочення персоналу я не дозволю», — констатував міський голова.

Дохідна частина, як і видаткова, у порівнянні з минулим роком, як розповів мер, була збільшена на 20 %. При цьому, видатки у таких галузях як освіта та медицина у порівнянні з минулим роком були збільшені на 25 %. Що стосується органів місцевого самоврядування, то тут видатки були збільшені на 12 %.

На прес-конференції було наголошено також на тому, що дотації, які надходитимуть у міський бюджет, будуть спрямовані в першу чергу на медичну та освітню галузі.

old_editor, 14.05.2010 15:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини