Тепер ми хоч з поганим бюджетом, але з бюджетом — Анушкевичус

Сьогодні відбулася прес-конференція міського голови Віктора Анушкевичуса, який прокоментував прийняття бюджету, а також його позитивні та негативні сторони. Як наголосив мер, основним завданням зустрічі стала потреба сказати правду про бюджет та припинити будь-які чутки довкола нього.

«Якщо б ми виділили кожній сфері стільки, скільки вони хочуть, тоді ми б вийшли на нереальний бюджет. А в разі невиконання його не отримали б жодних дотацій з Міністерства фінансів. До того ж, я спілкувався з колегами - іншими міськими головами - така ж сама картина й у інших містах. Тих фінансів, які має місцеве самоврядування, є недостатньо, щоб забезпечити усі бюджетні установи», - пояснив Віктор Анушкевичус.

Мер також виділив два шляхи прийняття цьогорічного місцевого бюджету, один з яких він назвав популістичним, оскільки депутати лобіювали інтереси тієї галузі, яку вони представляють.

«Цей бюджет був ухвалений на виживання й цим погодилися усі. Проте, ми пішли реалістичним шляхом. Тепер ми хоч з поганим бюджетом, але все ж з бюджетом», - зауважив мер.



old_editor, 13.05.2010 18:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини