Дитини в садку не було дві години. Виховательки її відсутності навіть не помітили, а просто стояли і курили — читач «Малакави»

На адресу «Малакави» уже надійшов перший коментар із приводу івано-франківських садочків та кваліфікованості та відповідальності персоналу. Подаємо коментар у повному вигляді.



«Приблизно тиждень тому, дружина мого брата гуляла по вулиці Стуса з донькою (2,5р) і побачила, що неподалік стоїть дитина (приблизно такого ж віку 2-3 роки) і плаче. Спочатку подумала, що батьки неподалік. Про те, як виявилось нікого поряд не було. Підійшовши і запитавши дитину де її батьки, дитина тільки кликала маму і плакала. Вже через пів години, коли батьки не з’являлись, дружина мого брата почала питати сусідів і мешканців прилеглих будинків, чи хто не знає чия то дитина. Десь за годину-півтора, зайшовши в декілька квартир, і порозпитувавши людей, вирішила піти в садок, який знаходився приблизно за кілометр (!!!) від того місця, де знайшли маленьку дівчинку!

Біля входу в садок стояли дві панянки і курили,(як виявилось виховательки) сховавшись за кущі, і як тільки побачили ту саму плачучу дитину, різко схопили її за руку, і з криком на дитину «Де ти ходиш?!!» потягнули в середину в садок. А дружині мого брата, навіть не подякували, ще й грубо нахамили!

Дитини не було в садку більше двох годин, а виховательки навіть не помітили того, спокійно стояли і курили! Дуже шкода, що не викликали міліцію, або хоча б батьків. І саме прикре те, що ніхто за таке не буде покараний, і здається мені, що це не поодинокий випадок.

Садок той, що біля поліклініки.»


Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви теж зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44

old_editor, 12.05.2010 19:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини