Нам вдалося відвернути конфлікт 9 травня між «Свободою» і комуністами — Анушкевичус

У Івано-Франківську 8 та 9 травня деякі служби таксі відмовлялися приймати замовлення на безкоштовне перевезення ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Про це на сьогоднішній оперативній нараді повідомила начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

«Приміром - це служба 15-55, — каже Тетяна Клочко, — Також на вихідних 84 маршрутом не перевозилися пасажири на міське кладовище в селі Чукалівка. А врешті, слід відмітити, що кількість скарг громадян, що нам надходять, зменшилася майже втричі».

Щодо криміногенного стану в місті, то заступник начальника МВВС з громадської безпеки Андрій Прусак відзначив, що за минулий тиждень 123 інформації кваліфіковано, як злочини. Сталося 16 крадіжок, 1 пограбування, два випадки хуліганства та одне викрадення автомобіля неповнолітніми.

«Також нам вдалося відвернути конфлікт 9 травня (йдеться про одночасні мітинги активістів «Свободи» та комуністів в центрі Івано-Франківська), — каже міський голова Віктор Анушкевичус, — Влада знала про таку можливість й зробила усе, щоб не допустити його».

За словами начальника комунального підприємства «Муніципальна інспекція із благоустрою» Степана Кукули, в місті на даний час є більше сотні розкопок, що проводили комунальні підприємства Івано-Франківська і не відновили їх.

«Натомість зменшилась кількість незаконно припаркованих авто на газонах міста, — говорить Степан Кукула, — Ми й надалі будемо працювати в цьому напрямку для повного зникнення цього явища».

Не могли обійти на нараді й тему доріг в місті.

За словами Тетяни Клочко, щоденно близько 600-700 квадратних метрів доріг ремонтується.



«Працюють декілька бригад
, — говорить Тетяна Клочко, — За день вони використовують близько 80 тонн асфальтобетонної суміші».

Наостанок міський голова Віктор Анушкевичус поставив на контроль питання ремонту доріг та термінів нанесення дорожньої розмітки.

old_editor, 11.05.2010 17:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини