Вишиванюк розбереться з цінами у аптеках лікарень та начальником охорони здоров`я, який публічно проявив неповагу до губернатора

Одним з важливих питань розвитку медичної сфери в область губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк виділив цінову політику аптек, розміщених в лікарнях області.

За словами головного лікаря обласної клінічної лікарні Остапа Грищука, лікарня вплинути на цінову політику аптек не може, оскільки усі вони приватні й лише орендують приміщення лікарні. Єдине, що в силах головного лікаря, змінити орендну плату.

«Ціни у аптеках лікарень, зокрема обласної, де лежать хворі люди, які не мають змоги обирати, де купувати ліки, завищені на 30 % у порівнянні з цінами приватних аптек міста. Якщо потрібно, ми повпливаємо на те, щоб ці аптеки стали трохи державними й ціни у них були доступнішими», — звернувся губернатор до Грищука.

До обговорення цього питання Михайло Вишиванюк хотів залучити й начальника управління охорони здоров`я Любомира Малофія, який, як виявилося, проігнорував засідання, не було в залі і його заступників.

Така публічна неповага здивувала губернатора, який одразу віддав розпорядження вияснити причини відсутності будь-якого представника управління охорони здоров`я у залі засідань.

Усім присутнім залишилося лише гадати, скільки часу залишилося до зміни керівництва даного управління.

old_editor, 14.04.2010 21:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини