Реєстрація на участь у змаганнях «Знай наше», що проводить Франківський центр оцінювання якості освіти, продовжена – Томенчук

Інтелектуальний турнір для прикарпатських школярів «Знай наше» стане своєрідним тестувальником абітурієнтів перед зовнішнім незалежним оцінюванням. Окрім можливості попередньо перевірити свої знання з історичних дисциплін та української мови й літератури, команди-учасники також матимуть шанс виграти 100 тисяч гривень та шість ноутбуків.

«Реєстрація, що повинна була завершитися 10 квітня, за численними зверненнями команд, які ще не встигли зареєструватися, продовжена до 15 квітня включно. На сьогодні у нас зареєстровано 85 команд. Це дуже велика кількість», — каже директор ІФРЦОЯО Богдан Томенчук.

Нагадаємо, що кожна команда повинна складатися з 20 осіб для місцевих команд та 10 осіб для сільських. Головний приз, 100 тисяч гривень, отримає команда-переможець. Крім цього, розіграно буде й шість ноутбуків, три з яких отримають кращі учасники, ще три – щасливці, яких у випадковому порядку вибере комп`ютер.

Як зауважив Богдан Томенчук, лише по Івано-Франківську було зареєстровано близько 10 команд.

Турнір пройде в три етапи: історія України (до 15 квітня), історія Прикарпаття (до 30 квітня), українська мова та література (до 22 травня) у формі комп’ютерного тестування в режимі он-лайн на сайті регіонального центру.

old_editor, 14.04.2010 21:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини