Люди не готові вірити у благодійність намірів таких акцій — Галина Боднар про «Безпечну дорогу життя»

В Івано-Франківську пройшла акція «Безпечна дорога життя», організована обласним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Основною метою акції, за словами організаторів, стало привернення уваги громадськості до свого здоров`я, збереження сімейних цінностей, попередження насильства в сім`ях. Перехожі мали можливість безкоштовно скористатися послугами юристів, психологів, соціальних педагогів.



«Як показали цифрові результати, нам вдалося досягнути поставленої мети. Також, можна зробити висновок, що люди не готові вірити у благодійність намірів таких акцій. Дуже часто до мене підходили люди, питаючи, скільки такі консультації коштують. Й дуже дивувалися нашим відповідям», — каже директор Центру Галина Боднар.

До акції також долучилися Профспілка залізничників, Всеукраїнське Лікарське Товариство на залізничних вокзалах, які займалися роз`яснювальною та організаційною роботою.

На акції також пройшов конкурс дитячого малюнка, організований Дитячо-юнацькою студією енергетиків. По закінченні акції діти, які взяли участь, отримали заохочувальні подарунки.

old_editor, 14.04.2010 21:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини