Цінова ситуація на ринку стабільна. Зменшуються ціни на цукор, яйця, сало – інспекція контролю за цінами

Моніторинг цін на ринку та в торгівлі, проведений Івано-франківською обласною інспекцією контролю за цінами в останню декаду, показав стабільний результат попереднього місяця.

«Росту на м`ясну та молочну продукцію не спостерігається. Цілком стабільною була ситуація у передвеликодний тиждень, за винятком невеликого росту цін на молокопродукти. Вже за останню декаду молочна продукція дещо стабілізувалася в ціні та й попит на харчову продукцію дещо знизився, адже люди перед Великоднем встигли зробити невеличкий запас», — розповідає начальник відділу державного контролю цін на ринку продовольства в області Леся Кос.

Останнім ціновим зниженням минулого тижня став спад ціни на яйця. Якщо ще до свят, як розповідає Леся Кос, вони сягали роздрібної ціни вище гривні, то з минулої суботи вартість одного яйця вже становить від 75 до 92 копійок для оптових покупців.

На 6 % згідно моніторингу знизилася ціна на сало. Продовжує падати вартість цукру. За останню декаду він знизився на 4 %. Сьогодні цукор можна купити від 9 гривень за кілограм на ринку (8,4 грн. – оптова закупівля), та від 7,99 гривень у супермаркетах міста.

old_editor, 14.04.2010 21:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини