Франківськ: в офісі КПУ побили вікна. Комуністи кажуть, що, можливо, це зробили пластуни. У Пласті цю інформацію спростовують

Увечері 8 березня невідомими був вчинений напад на офіс івано-франківського обкому комуністичної партії України. Там вибито два вікна та розписані зовнішні стіни будівлі.

Як розповіли «Малакаві» в обкомі КПУ, коли працівники зранку 9 березня прийшли до офісу, то побачили дві вибиті шиби.

«Поруч ми знайшли цеглину, — говорить секретар обкому Олена Довган, — Видно, що нею й було скоєно цей напад. Кидали ж її через паркан. Поруч знаходиться офіс «Пласту», і ми думаємо, що, можливо, це вони привітали нас зі святом 8 березня. Ми звернулися до працівників міліції, які відкинули нашу версію про «Пласт» сказавши, що це могли бути п’яні підлітки-хулігани та пообіцяли знайти винних. Проте, враховуючи, що це вже не перший такий випадок і раніше нікого не знаходили, то й цього разу винні не будуть покарані».

В «Пласті» такі закиди комуністів спростовують.

«Дуже багато вихідців із Пласту зараз є членами громадських організацій, — говорить старший пластун Микола Данилів, — Тому, вони, можливо, й думають, що корінь зла знаходиться саме в нас».

Микола Данилів зазначив, що «Пласт» виховує дітей моральними та свідомими і закликає з толерантністю ставитися до інших культур, віросповідань.

«Діти не могли побити вікна у офісі КПУ, я впевнений, — каже Микола Данилів, — В одному приміщенні з нами є така організація, як «Національний Альянс», але, думаю, що і вони такого не вчинили б, організація майже не функціонує».

old_editor, 10.03.2010 19:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини