Пластуни навчаються їзді на лижах та сноубордах. «Без Гальма 2010» сприяв збагаченню досвіду та фізпідготовки пластунів — Хімій

«Пласт» Івано-Франківської округи нещодавно провів обласний зимовий вишкіл з їзди на лижах та сноубордах «Без Гальма 2010». У вишколі взяли участь 28 учасників, які змагалися за кращий результат у навчанні.

Метою заходу, що проходить уже вдруге у с. Поляниця, став розвиток туристичних навиків та навчання «пластунів» їзді на лижах.

«Основною проблемою, яка завжди постає перед організацією таких заходів, є фінансова. Звичайно, для цього заходу ми мали меценатів, а також знижки від Буковелю та безкоштовний інструктаж. Тим не менше, «пластунам» довелося самостійно шукати лижне спорядження, також кожен учасник вносив по 500 гривень», — розповідає станичний «Пласту» Олег Хімій.

Під час таких вишколів, які проходять уже другий рік, ще не було жодного нещасного випадку, який би сприяв відміні подібних заходів. Щоправда, зауважує Олег Хімій, минулого року був випадок розтягнення м`язів руки у однієї учасниці.

«Вцілому, — підсумував Олег Хімій, — табір «Без Гальма 2010», не зважаючи на фінансове питання, сприяв збагаченню досвіду та фізичної підготовки «пластунів», що дозволяє організовувати такі заходи щорічно».

old_editor, 10.03.2010 17:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини