Івано-Франківська «Говерла» поступається у Львові

Після феєричної перемоги над рівненським «Пульсаром» команда Євгена Мурзіна на матч-дербі Кубку Суперліги до Львова вирушала із гарним настроєм взяти реванш за недавню домашню поразку в рамках регулярного чемпіонату.

Гра розпочалася із влучних кидків Корочкіна та Ревзіна. «Говерала» намагалася відповідати супернику атакою на атаку, правда, завдяки Фінну та Вільямсу «Політехніка» в середині першої та на початку другої чверті потроху почала нарощувати відрив. У «Говерли» тим часом зовсім «випав з гри» перший номер команди Спаркс.

Тільки розпочалася друга половина поєдинку, як відрив господарів почав невпинно збільшуватися. В середині третьої чверті він складав уже 20 очок. Намагань одного Кудрявцева та Скірмантса не вистачало, зважаючи на невдалий захист говерлян у цьому матчі.

Наприкінці гри, завдяки перебору персональних зауважень у Бойовича, Вільямса та Фінна гостям вдалося наблизитися до львів'ян на 9 пунктів, але на більше просто не вистачило ні часу, ні майстерності. 82-73 - друга перемога «Політехніки» над «Говерлою» за останній тиждень.

old_editor, 16.12.2009 15:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини