Віталій Наконечний став переможцем міжнародного турніру серії Гран-прі

23-річний калушанин, майстер спорту України Віталій Наконечний виборов дві золоті медалі на міжнародному турнірі зі спортивної гімнастики серії Гран-прі, що днями завершився у столиці Франції – Парижі. Цю приємну новину сповістив тренер-викладач ДЮСШ ФСК «Нафтохімік» Ярослав Книщук, вихованцем якого є цей відомий гімнаст.

«У міжнародному турнірі у Франції, – розповідав Ярослав Книщук, – брали участь гімнасти двох команд цієї країни, а також команд Іспанії, Німеччини, Угорщини, Румунії, Сербії, Словенії, Росії та України. Віталій Наконечний виступав за національну збірну України зі спортивної гімнастики у чотирьох видах програми, з яких кваліфікацію не пройшов у вільних вправах та у вправах на брусах (посів 9 місце). А ось у вправах на коні-махи та перекладині він проявив себе з найкращого боку, ставши переможцем міжнародного турніру».

За словами Ярослава Книщука, дещо раніше (24-25 жовтня) його вихованець також вдало виступив на міжнародному турнірі зі спортивної гімнастики пам’яті легендарного українського гімнаста Олександра Береша. У цих змаганнях брали участь відомі спортсмени з Білорусі, Молдови, Росії та України, серед яких Віталій Наконечний виявився найсильнішим у багатоборстві, а також став переможцем у вправах на коні-махи та перекладині.

Завершальний акордом в цьогорічному сезоні для вихованця тренера-викладача ДЮСШ ФСК «Нафтохімік» Ярослава Книщука стане етап Кубка світу зі спортивної гімнастики у США, куди Віталій Наконечний цього тижня вирушив разом з іншими гімнастами національної збірної України. Тут головний тренер чоловічої української команди Юрій Куксенков заявив калушанина на виступи у вільних вправах та у вправах на коні-махи, брусах і перекладині.

Василь Ткачук

old_editor, 11.12.2009 14:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини