Спортивний підсумок дня



Футбол

Український форвард Андрій Шевченко незабаром може перейти до турецького клубу Фенербахче. Фенербахче зробив офіційну пропозицію щодо Шевченка. Сума операції не оголошується.

Нагадаємо, раніше за турецький клуб Фенербахче виступав український футболіст Сергій Ребров, який нещодавно закінчив кар'єру і перейшов на тренерську роботу до київського Динамо.

Визначилися суперники українських клубів у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

У третьому відбірковому раунді Ліги Європи сезону 2009/2010 українські клуби зустрінуться з наступними командами:

Рієка (Хорватія) - Металіст Харків (Україна)

Металург Донецьк (Україна) - Інтерблок (Словенія)

Нагадаємо, що в четвер, 23 липня, відбувся другий поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в ході якого донецький Металург остаточно розібрався з білоруським МТЗ-РІПО з рахунком 2:1 (спільний рахунок - 5:1).

На відкритті надсучасного стадіону Донбас-Арена в Донецьку, яке відбудеться 29 серпня, може виступити американська поп-діва, зірка світового масштабу Мадонна.

Як повідомили в медіацентрі стадіону, підготовкою шоу займається технічний продюсер Марко Астаріта, який відповідав за звук і світло під час європейських турів легендарної співачки. Тому не виключено, що і в Донецьку він готує плацдарм для її приїзду.



Стрільба


Перше "срібло" чемпіонату Європи зі стрільби з малокаліберної зброї, що триває в Осієку (Хорватія), до скарбнички юніорської збірної приніс Кирило Сойко у стрільбі зі стандартного пістолету на 25м.

10-ма пунктами українець поступився чемпіону швейцарцю Лукасу Грюндеру, "бронзу" тут здобув росіянин Алєксандр Аліфіренко.

А вже у команді наші хлопці у складі Кирила Сойка, Андрія Сокола, Дениса Кушнірова зупинилися за крок від п'єдесталу континентальної першості.

Наразі в доробку нашої юніорської збірної 4 медалі (1 - срібло та 3 - бронзові нагороди).

Шахи

У четвертому турі шахового турніру 19-ї категорії , який проходить в Швейцарії, українець Василь Іванчук зіграв у нічию з Борисом Гельфандом (Ізраїль).

Після четвертого туру Іванчук ділить першу сходинку з росіянином Олександром Морозевичем. В активі обох шахістів - по 2,5 очки.

Баскетбол

Керівництво Української баскетбольної ліги досі не розрахувалося перед працівниками центрального офісу УБЛ.

Співпрацівники ліги звернулися до засновників УБЛ з проханням погасити 3-4-місячну заборгованість по заробітній платі.

"Ми забезпечили якісне телевізійне висвітлення чемпіонату, досягли нового якісного конкурентного рівня сайту УБЛ, та запровадили нові технології, як то, наприклад, відео-онлайн трансляції та відеоогляди матчів. Це нашими зусиллями організовано Матч усіх зірок УБЛ, Медіа-турнір УБЛ, а також багато інших корисних заходів", - йдеться у заяві працівників вже не існуючої оранізації.

Сторінку підготовлено за матеріалами uasport.net, Сегодня, The Times, champion.com.ua

Руслан Райтер

old_editor, 24.07.2009 20:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини