«Прикарпаття» розпочинає з перемоги

Футболісти івано-франківського «Прикарпаття» новий сезон розпочали з перемоги. У першому турі першолігового Чемпіонату України, який відбувся у п’ятницю, підопічні Сергія Пташника зуміли здолати опір «Фенікса-Ілічовця».

В дебютному поєдинку у «прикарпатців» з’явилася четвірка новачків команди – голкіпер Єршов, та три захисники – Орлатий, Заріцький, Зелді. Дебют новачків «Прикарпаття» можна вважати вдалим, адже їм вдалося зберегти ворота своєї команди «сухими».

Долю матчу вирішили кілька ігрових миттєвостей. Під завісу першого тайму, Микуляк виграв боротьбу на «другому поверсі» та запустив у відрив Щеглюка, який вийшов на побачення з голкупером гостей, щоправда пробити Щеглюку не вдалося – захисник «Ілічовця» Доценко забороненим прийомом зупинив прорив прикатрпатського форварда. Як наслідок – пенальті, який сам постраждалий впевнено реалізував.

По перерві, гравці «Прикарпаття» схожим чином подвоїди перевагу у рахунку. Микуляк вдруге вивів Щеглюка віч-на-віч з воротарем «Ілічовця». Щеглюк обіграв кіпера гостей, проте останній зупинив його прорив схопивши за ногу. Ще один пенальті, ще один точний удар – і рахунок на табло 2:0.

Після другого забитого м’яча господарі відійшли до власних воріт, спокійно довівши матч до перемоги.

Сьогодні, 14 гравців «Прикарпаття» у складі команди «Факел» (Національний технічний університет Нафти і Газу) вирушили до польського Вроцлава, на щорічний клубний чемпіонат Європи серед студентських команд.

Руслан Райтер

old_editor, 18.07.2009 17:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини