Влада Івано-Франківська відзначила переможців Універсіади

Нещодавно в Белграді завершилася Універсіада – міжнародні спортивні змагання серед студентів. На цьому спортивному форумі тріумфувала українська збірна з футболу.

Серед переможців відзначилися три гравці з Івано-Франківська – Ігор Худоб’як, Микола Ревуцький та Ігор Гребінський, який до слова, був капітаном збірної на турнірі.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус розповів на зустрічі з журналістами про своє рішення звернутися до Міністерства молоді та спорту з проханням присвоїти франківським тріумфаторам Універсіади звання «Заслужений майстер спорту з футболу», а головному тренеру ФК «Прикарпаття» Сергію Пташнику – звання заслуженого тренера.

«Наша команда зуміла відстояти це почесне звання переможця Універсіади, - каже Віктор Анушкевичус, - В цьому велика заслуга цих трьох гравців та тренера, який зумів виховати чемпіонів».

Окрім слів подяки гравці ФК «Прикарпаття» отримали почесну відзнаку з рук міського голови, а Віктор Анушкевичус, в свою чергу, отримав сувернірну футболку, яку гравці привезли на згадку з Белграда.

Слід відзначити, що відпочити як слід хлопцям не вдасться, оскільки вже завтра розпочинається новий сезон в Україні, а за кілька днів у польському Вроцлаві стартує клубний студентський чемпіонат, в якому наша команда прийматиме участь і сподівається повторити успіх Універсіади.

Руслан Райтер

old_editor, 17.07.2009 00:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини