Юрій Луценко сподівається, що Пукач виведе на замовників

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається, що затримання генерала Олексія Пукача допоможе слідству зібрати докази проти організаторів та замовників вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

За словами Луценка, усі оперативні підрозділи доклали максимум зусиль у затриманні Пукача, окремо він привітав працівників СБУ.

«Я особисто хотів би привітати усіх оперативних працівників СБУ з цією вдачею і хотыв би сподіватися на те, що слідство Генеральної прокуратури здобуде докази щодо замовників та організаторів цього найрезонанснішого в Україні вбивства», - сказав Юрій Луценко.

«Гарна новина для всіх, хто переживає за справедливість у справі Гонгадзе, за те, аби відповідали не лише виконавці, які засуджені українським судом, але й ініціатори та замовники цієї політичної розправи», – сказав Юрій Луценко.

Міністр також звернув увагу на те, що в операції із затриманням Олексія Пукача брали участь лише оперативні групи СБУ, оскільки у 2005 році Президент України позбавив МВС всіх пристроїв технічного стеження.

Нагадаємо, що обвинувачений в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе Олексій Пукач був затриманий вчора ввечері в одному із сіл Чуднівського району Житомирської області.

Наразі Пукач доставлений до Києва і перебуває під арештом. З ним працюють слідчі Генпрокуратури.
old_editor, 22.07.2009 17:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини