Юрій Гримчак: Не можна ставити в один ряд байки про непристойну поведінку та відверті зловживання бюджетними коштами

Абсолютно не здивований заявою одного з керівників Народного Союзу «Наша Україна» Зиновія Шкутяка, на думку якого поява в парламенті кількох проектів постанов про відставку Міністра оборони України Юрія Єханурова є «відволіканням уваги» від скандалу з Міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Про це заявив парламентський представник від «Народної самооборони» Юрій Гримчак.

«Такий стиль поведінки завжди був притаманний людям, які хочуть справити враження на керівництво демонстративно фанатичним відстоюванням його інтересів. У даному разі мова йде про нового лідера «НСНУ» й водночас голову Секретаріату президента Віру Ульянченко. Адже для Віри Іванівни пошук варіантів збереження на міністерській посаді Юрія Єханурова – це перший тест на відповідність новій посаді та тим завданням, які ставить перед главою СП президент», — упевнений політик.

Юрій Гримчак зауважив: «Проте хотілося б нагадати ревним захисникам Юрія Єханурова про одну принципову різницю між тією ситуацію, в яку з вини неадекватних дій німецької поліції потрапив Юрій Луценко, та тими непоодинокими фактами корупції, які Головним контрольно-ревізійним управлінням Міністерства фінансів були виявлені у МО України. Не можна ставити в один ряд байки про непристойну поведінку української делегації у аеропорту Франкфурта-на-Майні, що ніким не доведено, та відвертими зловживаннями з бюджетними коштами, через які державній скарбниці України та бюджету самого Міністерства оборони було завдано багатомільйонних збитків!»

«І ще, на що б хотів звернути увагу: ні депутати від «Народної самооборони», ні, наскільки я знаю, наші колеги з БЮТ не мають найменшого наміру влаштовувати розправу над Юрієм Єхануровим, не розглянувши матеріалів ГоловКРУ та інших доказів причетності міністра до корупції у той час, як наші опоненти хотіли би відправити у відставку Юрія Луценка, керуючись лише публікацією бульварної газети, та написаними на її основі доносами залежних від Секретаріату президента осіб», — резюмував Гримчак.

old_editor, 22.05.2009 18:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини